EPS-eristeharkkoperustukset valmiiksi asennettuna
Valmiit EPS-eristeharkkoperustukset avaimet käteen -toimituksena.
nudura-perustusten hinta voi yllättää positiivisesti

Omakotitalon, rivitalon ja pientalon perustukset EPS-eristeharkoista valmiiksi asennettuna hinta alk. 110 e/m

Nudura EPS-eristeharkoilla toteutettu valmiskellari on mittatarkka, edullinen ja nopea perustusratkaisu. EPS-eristeharkoilla toteutetettu perustus valetaan kerralla yhtenäiseksi perustukseksi. Perustusten valun jälkeen ei tarvita muottien purkua vaan Nudura-perustus on ulkopinnoitusta vaille valmis. Antura on integroitu perustuksiin. Tarjoamme omakotitalon, pientalon ja rivitalon perustukset helposti valmiiksi asennettuna ja viimeisteltynä. Nudura-valuharkoilla voidaan asentaa perustusten lisäksi kellariperustus tai vaikka koko rakennus harjaan asti.

Nudura-valmisperustukseen kuuluu kaikki tarvittava: rakennesuunnittelu, perustuksiin integroitu antura, joka koostuu erikoiselementeistä. Tämän anturakerroksen päälle nostetaan haluttuun korkeuteen kivijalka. Valmisperustuksiin kuuluu myös näkyvien pintojen rappaus, patolevy maanalaisiin pintoihin sekä pilariperustukset. Jos rakenteena on tuulettuva alapohja, asennetaan perustusten päälle ontelolaatat saumattuina. 

Nudura-sokkelipalkki Nordicformin valmisperustukset. Rappaus.

Nuduran sokkelipalkki asennetaan sorapatjan päälle. Sokkelipalkki koostuu alaosan anturasta ja jatkuu ylös perustuksena. Perustuksia voidaan korottaa suunnitlemien mukaan. Ulkopintaan maan päälle tulee rappaus ja maan alle jäävän osan pintaan patolevyt.

Valmisperustusten hinta alk. 110 e/m

Asiakkaan sorapedin päälle rakennettu valmisperustus kiinteään hintaan alk. 110 e/m. Suorakaiteen muotoinen talo. Hintaan sisältyy kaikki mitä perustuksissa tarvitaan. Kysy alustava tarjous!

 

 

Tutustu valmisperustusten eri työvaiheisiin​

Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana.

Ota yhteyttä