NUDURA – MODULAARINEN, ERISTETTY EPS-MUOTTIJÄRJESTELMÄ KIVIRAKENTAMISEEN

Nudura tarjoaa notkean ja nopean tavan rakentaa kivitalo perustuksista ylös saakka. Järjestelmä taipuu hyvin niin omakotitaloihin kuin isompiinkin rakennuksiin. Nudura-rakennus on energiatehokas ja ympäristöystävällinen. Nudura-elementti koostuu kahdesta EPS-osasta, jotka ovat kiinnitetty yhteen innovatiivisilla kiinnittimillä. Nuduralla syntyy yhtenäistä seinää nopeasti ja kerralla voidaan valaa useita metrejä korkea seinä. Nudura-elementti on ylä- ja alapuolelta samanlainen, joten sitä voidaan käyttää molemmin päin. Tämä vähentää turhaa hävikkiä.

Nudura-EPS-valumuoteilla voidaan tehdä rapattu, puu- tai tiiliverhottu talo perustuksista harjaan. Myös kellarikerros voidaan tehdä Nudura-EPS-valuharkoilla ja asentaa sen päälle puuelementtitalo.

DURALOK® Teknologia

Patentoitu lukitus, elementtien hammastus ja lukitus, pitää muotit valuvaiheessa tiukasti yhdessä.  EPS-valuelementtejä ei tarvitse liimata tai yhdistää rautalankojen avulla. Tämä tekee asennuksesta nopeampaa ja säästää näin työtunteja. Kun EPS-valuelementit on kiinnitetty toisiinsa seinäksi, tuloksena on jämäkkä, mittatarkka rakenne jopa 6 m korkeaa valua varten. EPS-valuelementtiseinä pysyy muodossaan valuvaiheessa. 

DURAFOLD® Teknologia

Patentoitu saranointi pienentää EPS-valumuottielementin vaatimaa kuljetustilaa 40 %. Työmaalla elementti on nopea aukaista ja se on heti valmis asennettavaksi.

DURAMAX® Teknologia

EPS-valuharkkoelementit ovat isoja, mutta keveitä. Niillä valmistuu nopeasti seinää. Suurimman vakioelementin koko on 2438×457 mm. Yhdellä EPS-valuelementillä saadaan 1,11 m2 seinää kerralla. Kun elementti on iso, rakenteessa on vähemmän saumoja.

NELJÄÄN SUUNTAAN KÄÄNNETTÄVISSÄ

Patentoitu lukittuva elementti on täysin käänneltävissä neljään suuntaan. Se voidaan kääntää ylösalaisin tai sivusuunnassa. Se nopeuttaa rakentamista ja minimoi hävikin.

Ota yhteyttä