Nudura EPS-eristeharkko-materiaalipaketti rakentajille
Nudura EPS-materiaalipaketti

NUDURA EPS-ERISTEHARKKO-MATERIAALIPAKETTI OMATOIMIRAKENTAJALLE JA RAKENNUSLIIKKEELLE

Nordicform tarjoaa kilpailukykyisen vaihtoehdon omakotirakentajalle ja rakennusliikkeelle: Nudura EPS-eristeharkko-materiaalipaketin. Tämä on hyvä vaihtoehto omakotirakentajalle, jolla on kokemusta rakentamisesta ja aikaa tehdä paljon itse. Materiaalipaketti on myös kustannustehokas vaihtoehto. Nudura EPS-eristeharkkoelementeistä rakentuu seinää nopeasti, mittatarkasti ja edullisesti. Materiaalipaketti voi olla pelkkä perustus, kellari tai vaikka koko kivirunko. Nudura EPS-eristeharkoista rakentuu mittatarkka perustus tai kellari, jonka päälle talopaketti tai pitkästä tavarasta rakennettu talopaketti istuu täsmällisesti.

Rakennusliikkeelle kilpailukykyä

Nudura EPS-eristeharkko-materiaalipaketista myös rakennusliike saa kilpailukykyä rakentamiseen. Nudura-harkoista ammattilaiset tekevät perustuksen, kellarin ja koko talon kivirungon nopeasti ja mittatarkasti. Kun perustus, ja kellari on mittatarkka, talopaketti istuu täsmällisesti sen päälle eikä ylimääräistä säätöä tarvita. Kun rakennusliikkeen ammattilaiset saavat kokemusta Nudura EPS-eristeharkoilla rakentamisesta, työ on  nopeaa ja hinnaltaan erittäin kilpailukykyistä. Nuduran eristeharkkojen valukorkeus on jopa 6 metriä. Koko perustus tai kellari voidaan valaa kerralla. Tämäkin säästää aikaa ja kustannuksia. Kivitalon runko voidaan valaa 6 metrin erissä, joten valmista seinää syntyy nopeasti.

Valmiiksi laskettu Nudura materiaalipaketti

VALMIIKSI LASKETTU MATERIAALIPAKETTI

Jokainen rakennus on erilainen ja vaatii onnistuakseen oikein mitoitetun materiaalipaketin. Nudura-järjestelmässä on ratkaisut erilaisiin rakenteisiin. Nuduran ammattilainen laskee menekin ja tarvittavat osat ja antaa kokonaisuudesta tarjouksen.

Rakennusaikainen tuki ja neuvonta. Nudura.

RAKENNUSAIKAINEN NEUVONTA JA TUKI

Nordicform tarjoaa rakennusaikaisen tuen ja neuvonnan koko rakentamisajalle. Haluamme, että projekti onnistuu mittatarkasti ja ilman suurempia ongelmia. Kun rakentaja on ensi kertaa tekemässä perustusta, kivikellaria tai koko kivitalon runkoa, nousee eri vaiheissa kysymyksiä miten ratkaista asioita. Nudura EPS-eristeharkkojen asentaminen on yllättävän helppoa ja nopeaa ja rakennusaikainen tuki sekä neuvonta antaa varmuutta ja turvaa rakentamiseen. Annamme aluksi opastuksen Nudura-elementtien asentamiseen ja katsomme, että projekti alkaa oikein. 

Tilaa säästävä ja patentoitu DURAFOLD-rakenne.

TILAA SÄÄSTÄVÄ, PATENTOITU DURAFOLD-RAKENNE

Nudura kuljetetaan litteänä tilaa säästävästi. Se vähentää kuljetuskustannuksia ja varastointitilaa rakennuspaikalla. Tämä on myös ympäristöä säästävä ratkaisu. Elementit voidaan avata työmaalla tarpeen mukaan ja ottaa heti käyttöön. 

Nerokas tukijärjestelmä EPS-harkkojen asentamiseen.

NEROKAS TUKIJÄRJESTELMÄ

Nordicform tarjoaa nerokkaan tukijärjestelmän, joka on nimenomaan suunniteltu Nudura EPS-harkkojen asentamiseen. Se takaa seinien pysymisen suorassa myös valujen aikana. Tukijärjestelmä on samalla myös turvallinen työskentelytaso myös valun aikana.

Nudura-tukijärjestelmän saa vuokralle tai sen voi ostaa myös omaksi. Tämä on hyvä vaihtoehto rakennusliikkeille, joilla on jatkuvasti Nudura EPS-eristeharkkojärjestelmällä tehtäviä rakennusprojekteja tekeillä.

Nudura EPS-harkkoelementti pitkä T-liitos

ERIKOISELEMENTIT ERILAISIIN RAKENNERATKAISUIHIN

Nudura on suunnitellut toimivat ja kokonaisvaltaisen järjestelmän, joka taipuu hyvin suunnittelijan rakenneratkaisuihin. Nudura tarjoaa laajan valikoiman erilaisia elementtejä, joilla voidaan ratkaista erikoisiakin rakenteita.

Elementit voidaan kääntää joka suuntaan ja niitä voidaan työstää helposti tavallisilla käsityökaluilla, joten hukkapalojen syntyminen on minimoitu.

Ota yhteyttä