Paljonko omakotitalon perustukset maksaa?
Nudura valmisperustukset valmistuvat nopeasti ja mittatarkasti

Omakotitalon perustukset hinta? Paljonko maksaa perustukset?

Omakotitalon perustussten hintaan vaikuttaa moni tekijä. Tässä muutamia asioita, jotka vaikuttavat perustusten hintaan ja kustannuksiin: 

  1. Rakennuksen koko ja muoto sekä monimutkaiset rakenteet lisäävät hintaa. Nudura eps-eristeharkoiilla voidaan toteuttaa arkkitehtoonisesti vaativiakin kohteita suhteellisen edullisesti.
  2. Maaperän laadulla on ratkaiseva merkitys perustusten kustannuksiin. Pehmeä savi tai löysä hiekka saattavat vaatia paalutusta, jotka nostavat hintaa. Myös kallion louhiminen on kallista. Kantavalle maalle sorapedille perustusten tekeminen on edullisinta. Nudura eps-eristeharkkojärjestelmällä toteutettu suorakaiteen muotoinen perustus maksaa avaimet käteen -toimituksena alk. 110 e/jm.
  3. Perustustyypin valinta vaikuttaa myös perustusten hintaan. Laattaperustus, anturaperustus, paaluperustus tai kellariperustus ovat eri hintaisa. esimerkiksi mittatarkka kellariperustus maksaa avaimet käteen -toimituksena alk. 460 e/m2.
  4. 4. Rakennuksen sijainti vaikuttaa myös perustusten teon hintaan. Vaikeasti saavutettavissa oleva tontti tai eristetyt alueet voivat tuoda lisäkustannuksia kuljetuksessa ja perustustyön tekemisessä.
  5. Erityistarpeet nostavat myös perustusten hintaa. Kellarit, alapohjat ja erityiset vahvistukset vaikuttavat omakotitalon perustusten hintaan.
  6. Työvoiman ja materiaalien kustannukset vaikuttavat myös perustusten teon hintaan. Nämä vaihtelevat alueittain ja voivat vaikuttaa merkittävästi hinnan muodostumiseen. Nudura eps-eristeharkkojärjestelmä on mittatarkka ja edullinen perustustentekovaihtoehto. Nordicform toimittaa materiaalipaketteja koko Suomeen ja tekee avaimet käteen -palveluna omakotitalon perustukset, kellariperustukset sekä kivitalojen rungot hyvin kilpailukykyiseen hintaan.

On tärkeä huomata, että jokainen omakotitalon rakennusprojekti on yksilöllinen ja perustusten kustannuksiin vaikuttavat tekijät voivat vaihdella tapauskohtaiseesti. Nordicformin ammattilaisten konsultointi ja tarjouksen pyytäminen voi säästää mukavasti rahaa perustusten teossa. Kannattaakin ottaa yhteyttä ja pyytää tarjous Nudura eps-eristeharkkojärjestelmällä tehdystä mittatarkasta perustuksesta.

Ota yhteyttä