Kivitalo haluamaasi valmiusasteeseen tehtynä 

Kivitalo haluamaasi valmiusasteeseen tehtynä 

kivitalo haluamaasi valmiusasteeseen tehtynä

Nordicform tekee kivitalon perustuksista harjalle asti Nuduran eps-eristeharkkojärjestelmällä. Kivitalon valmiusaste riippuu siitä, paljonko sinulla on aikaa ja osaamista laittaa omakotitalon rakentamiseen. Voit valita säältä suojaan -vaihtoehdon tai vaikka sisustustöitä vaille olevan levyvalmiin valmiusasteen. Halutessasi teemme koko talon valmiiksi, avaimet käteen -periaatteella.

Nordicformin Nudura-kivitalon valmiusasteet:

Säältä suojaan -valmis kivitalo

Tämä sopii hyvin sellaiselle rakentajalle, jolla on omaa tai lähipiirin osaamista ja aikaa ottaa suurempaa vastuuta rakentamisesta. Tässä säältä suojaan -kivitalossa on ikkunat ja ovet asennettuna sekä aluskate päällä. Rätälöimme mielellämme tarkan toimitussisällön kanssanne.

Sisustustöitä vaille valmis kivitalo

Tässä vaihtoehdossa kivitalo on ulkopuolelta täysin valmis ja sisältä levyvalmis. Tässä kivitalon valmiusvaihtoehdossa sisustustyöt jäävät asiakkaalle. Lattiat on valettu, mutta lattiapinnat puuttuvat. Myös kaakeloinnit, listoitukset, kiintokalusteet ja sauna jää asiakkaan tehtäväksi.

Avaimet käteen -kivitalo

Tämä on vaivattomin tapa rakentaa kivitalo. Nordicformin ammattilaiset rakentavat kivitalon perustuksista viimeisiin listoihin saakka. Sinulle jää pintamateriaalien valinta ja muuttopäivänä tavaroiden kantaminen sisään täysin valmiiseen kivitaloon.

Soita meille tai laita tarjouspyyntö! Räätälöidään juuri teille sopiva kivitalo ja sen valmius.

Tutustu englanninkielisiin sivuihin Nuduraan täältä

Kivitalon edut puutaloon verrattuna

Kun harkitset kodin rakentamista tai ostamista, rakennusmateriaalin valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä. Kivitalot tarjoavat monia etuja verrattuna perinteisiin puutaloihin. Tutustu alla oleviin syihin, miksi kivitalo voi olla sinulle paras vaihtoehto:

1. Kivitalo on kestävä ja pitkäikäinen

Kivitalot ovat tunnettuja kestävyydestään. Ne kestävät paremmin aikaa, sään vaihteluita ja muita ympäristötekijöitä kuin puutalot. Kivitalo säilyttää rakenteellisen eheyden vuosikymmenien ajan vähemmällä huollolla verrattuna puutaloihin.

2. Kivitalo on paloturvallinen

Kivi on palamaton materiaali, mikä tekee kivitaloista turvallisempia tulipalojen varalta. Tämä ominaisuus antaa asukkaille enemmän aikaa poistua rakennuksesta turvallisesti ja voi vähentää omaisuusvahinkoja.

3. Kivitalossa on hyvä äänieristys

 Kivitalot tarjoavat yleensä paremman äänieristyksen verrattuna puutaloihin. Tämä mahdollistaa rauhallisemman ja miellyttävämmän asumisympäristön, sillä ulkopuoliset äänet vaimenevat tehokkaammin.

4. Kivitalo on energiatehokas

Kivitalot ovat usein erittäin energiatehokkaita. Kivirakenteet säilyttävät lämmön talvella ja viilentävät sisätiloja kesällä, mikä voi vähentää lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia pitkällä aikavälillä.

5. Kivitalo on ympäristöystävällinen

Monet kivitalomateriaalit, kuten betoni, ovat kierrätettäviä ja kestäviä luonnonvarojen käytön kannalta. Lisäksi kivitalot voivat tarjota paremman lähtökohdan kestävälle rakentamiselle ja vähentää ympäristövaikutuksia.

6. Kivitalossa on vähäinen huoltotarve

Kivitalot vaativat yleensä vähemmän huoltoa ja korjauksia verrattuna puutaloihin. Kivirakenteet eivät lahoa, homehdu tai ole alttiita tuholaisille, mikä säästää sekä aikaa että rahaa pitkällä aikavälillä.

7. Kivitalon arvo säilyy

Kivitalot säilyttävät yleensä arvonsa paremmin kuin puutalot. Niiden kestävyys ja laadukas rakentaminen voivat tehdä niistä houkuttelevampia ostajille ja sijoittajille tulevaisuudessa.

Kokonaisuudessaan kivitalo tarjoaa monia etuja verrattuna perinteisiin puutaloihin. Se on kestävä, turvallinen, energiatehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka voi tarjota pitkäaikaisen ja miellyttävän asumisratkaisun. Nudura-kivitalo tarjoaa ylivoimaisia etuja kivitalorakentamiseen.

Ota yhteyttä