Omakotitalon perustukset mittatarkasti Nudura-eps-eristeharkkojärjestelmällä

Omakotitalon perustukset mittatarkasti Nudura-eps-eristeharkkojärjestelmällä

Omakotitalon perustukset avaimet käteen Nudura-eps-eristeharkkojärjestselmällä

Omakotitalon perustukset on tärkeä, voisiko sanoa perustava osa koko omakotitalon rakentamisen onnistumisessa. Suunnittelussa ja perustustyypin valinnasa pitää ottaa huomioon maaperän laatu. Eri maaperätyypit, kuten hiekka, savi, savimaa tai kallio vaativat erilaiset omakotitalon perustusratkaisut. Maaperätutkimuksella saadaan selville maaperän laatu ja näin voidaan arvioida maaperän kantavuus ja valita sopiva perustustyyppi. Yleisimmät perustustyypit ovat antura- ja laattaperustukset sekä paalutus. Valinta riippuu maaperästä, rakennuksen koosta ja kuormista.

Rakennusluvassa voi olla määräyksiä joita perustuksilta vaaditaan. Omakotitalon perustusten suunnittelussa pitää ottaa huomioon perustusten päälle tulevan talon paino ja muut mahdolliset rasitukset. Hyvä salaojitusjärjestelmä auttaa pitämään maaperän kuivana ja estää kosteuden nousemisen rakenteisiin. Liiallinen kosteus voi aiheuttaa homeen ja rakenteiden vaurioita. Onnistunut perustus edellyttää huolellista maanrakennustyötä. Maanpinnan tasaus, routimattoman pohjamaan luominenomakotitalon perustuksille ja maan tiivistys ovat tärkeitä vaiheita. Kylmässä ilmastossa on tärkeää varmistaa, että perustukset on asianmukaisesti eristetty routimisen estämiseksi.

Nudura-eps-eristeharkkojärjestelmällä voidaan tehdä omakotitalon perustukset kaikenlaisille maaperille ja kaikenlaisille taloille. Nudruralla voidaan tehdä myös rinteeseen kellariperustus. Nordicform tarjoaa helpon avaimet käteen -palvelun niin tavallisille perustuksille kuin kellariperustuksillekin.

Paljonko omakotitalon perustus maksaa?

Omakotitalon Nudura-perustus on mittatarkka ja edullinen vaihtoehto. Mittatarkan perustuksen päälle on hyvä asentaa talopaketti. Nordicform tarjoaa perustusten materiaalipaketin lisäksi valmisperustuksia ja valmiskellariperustuksia avaimet käteen -toimituksena. Valmisperustuksen hinta on edullinen, alkaen 110 e/jm. Valmiskellariperustusten hinta alkaa 460 eurosta/m2. Hintaan sisältyy rakennesuunnittelu, elementtisuunnittelu, anturat, patolevyt ja kumibitumit, rappaus, ontelolaatat ja niiden saumavalut ja tarvittaessa pilariperustukset. Kysy tarkempi toimitussisältö meiltä!     

Ota yhteyttä